Pandomo Wand (Ardex)

Pandomo is een mooie en stoere moderne afwerking. Wanneer de Pandomo wordt afgewerkt met een steenolie of componentenlak , kan het zeer goed gebruikt worden in badkamers, toiletten en keukens (natte ruimtes). Ook ter verfraaiing van bijvoorbeeld een woonkamer- of slaapkamerwand is Pandomo zeer geschikt.

Pandomo is in vele kleuren verkrijgbaar en kan op meerdere manieren aangebracht en verwerkt worden. Door het volgen van een Ardex Pandomo cursus en door onze vele ervaring kunnen wij de Pandomo leveren zoals u die wenst. Klikt u hier voor nog meer informatie over Pandomo.

foto

Pandomo Vloer (Ardex)

Een Pandomo vloer geeft een industrieel uiterlijk, maar dan wel met de eigenschappen van een woonkamervloer. Warmte, exclusiviteit, decoratief en slijtvastheid zijn belangrijk. De Pandomo is een vloer met een industrieel karakter die geheel naar de bovenstaande eigenschappen speciaal is ontwikkeld. Pandomo vloeren kunnen in zeer veel kleuren gemaakt worden en zijn zo geschikt voor elke ruimte zo als woon- en slaapkamer, keuken, badkamer en toilet maar denk ook aan winkel- en kantoorvloeren.

Pandomo vloeren zijn naadloos en zijn op basis van speciaal cement. Door het natuurlijke materiaal doet het geheel niet kil en kunstmatig aan maar vormt het juist een warme toevoeging voor uw interieur. Door het volgen van een Ardex Pandomo cursus en door onze vele ervaring kunnen wij de Pandomo leveren zoals u die wenst. Klikt u hier voor nog meer informatie over Pandomo.