Glad Stucwerk (pleisterwerk)

De hedendaagse afwerking voor wanden en plafonds heeft een vlak en glad uiterlijk. Dit geeft voor iedere ruimte een rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Deze moderne afwerking is onderhoudsvriendelijk en laat zich makkelijk overschilderen. Glad en strak stucwerk past in elk interieur en gaat perfect samen met moderne lijsten en plinten. Wij bieden u voor elke ondergrond een strakke schilderbare stuclaag.

foto
foto

Wand en plafond afwerking met verf / latex / kleur

Gepleisterde wanden en plafonds kunnen afgewerkt worden met een verf/latex in iedere gewenste kleur. Dit kan handmatig met de roller en kwast of met de verfspuitmachine. Wij bieden u een prima prijs/kwaliteits verhouding voor het afwerken van u wanden en plafonds. Dit scheelt u vaak veel tijd en energie.

Lijsten, plinten en ornamenten

Lijstwerk, gestucte plinten , ornamenten en rozetten geven op een plafond een zeer groot sfeereffect. Hierbij kunnen moderne en klassieke uitstralingen gecreëerd worden. Wij leveren een groot assortiment. De ‘platte plint’ (jodeplint) zorgt voor een strakke afwerking en is echt een finishing touch.

foto
foto

Sierpleister

Wilt u een afwerking met structuur dan kiest u voor een sierpleister. Ook wel granol of spachtelputz genoemd. Deze afwerking is in zeer veel structuren leverbaar van heel fijn naar heel grof. Sierpleisters zijn in alle kleuren te mengen en maakt overschilderen dus overbodig.

Buitenstucwerk en Gevelisolatie

Stucwerk beperkt zich niet tot binnenshuis. Zo kunnen buitenmuren prima verfraaid of opgeknapt worden met stucwerk. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u een goede kwaliteits afwerking die bestand is tegen alle weersinvloeden. Cement-look, sierpleisters of een sauslaag zijn een prima afwerking voor u buitenmuur. Buitengevelisolatie is een van de beste technieken voor het isoleren van buitenmuren en buitengevels. Gevelisolatie kan op vrijwel alle ondergronden worden toegepast. Ook de buitengevelisolatie is af te werken met sierpleisters, stuc- en sauslagen.

foto